Digiloket - IDO

Vrouw met handen in het haar achter laptop

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. En het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat iedereen daarmee om kan gaan en er gebruik van maakt. Voor veel mensen is dit echter heel lastig. Daarom is er in de Bibliotheken in Zwartewaterland wekelijks een inloopspreekuur waar de inwoners terecht kunnen voor al hun digitale vragen.

In de Bibliotheek in Hasselt bent u elke vrijdag van 10.00-11.30 uur welkom. In Genemuiden is het spreekuur op de vrijdagavond van 18.30-20.00 en in de Bibliotheek in Zwartsluis kunt u van 10.00-11.00 uur wekelijks op donderdag terecht.

Heb je problemen met het aanvragen van een DigiD? Vragen over de donorregistratie of coronamelder? Wil je een huis gaan huren, maar vind je het lastig om te werken met de website van je woningcorporatie? Je moet een account aanmaken, maar hebt geen emailadres? Hoe verstuur je een Whatsapp? Hoe krijg je een E-book op de E-reader? Hoe kan je digitaal een formulier invullen en terugsturen? Met deze en andere digitale problemen willen onze vrijwilligers je graag helpen. Wij respecteren je privacy en werken volgens AVG normen.

En krijg je de smaak te pakken, dan kunnen we je ook doorverwijzen naar cursussen die uw digitale vaardigheden verhogen.

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op https://www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda

Contact

Bibliotheek Hasselt

Dr H.A.W. van der Vechtlaan 34
8061HK Hasselt