Har(d)t voor je relatie

Inleiding

Voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland is sinds 1 januari 2020 het project 'Maak je hard(t) voor je relatie' gestart. Dit project richt zich preventief op het geven van tips hoe te handelen in een gezonde relatie. Daarnaast richt het project zich op het ondersteunen én begeleiden van stellen met relatieproblemen én op de begeleiding en ondersteuning tijdens een echtscheiding en de periode erna.

Het loopt helemaal niet lekker in onze relatie. Hoe krijgen we het weer leuk samen?

Nu we gaan scheiden komt er zo veel op ons af. Hoe slaan we ons hier doorheen?

Waar je ook staat, maak je har(d)t voor je relatie. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? In Zwartewaterland staat relatiecoach Margreet Breman voor je klaar. Met tips voor een gezonde relatie. Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij relatieproblemen of een scheiding.

Het loopt helemaal niet lekker in onze relatie

Een gezonde relatie is zo mooi. Het gaat echter niet vanzelf. Iedere relatie vraagt om tijd en aandacht voor elkaar. Natuurlijk horen kleine ergernissen over de bekende tandpastadop erbij. Maar wat als dit soort ergernissen blijven hangen en je elkaar steeds minder leuk gaat vinden? Als je de verbinding met elkaar verliest en overweegt een punt achter jullie relatie te zetten? Maak het bespreekbaar en zoek hulp als jullie er samen niet uitkomen. Relatiecoach Margreet Breman laat zien hoe je op een goede manier met relatieproblemen omgaat. Laat je ervaren hoe jullie het samen weer leuk krijgen.

Nu we gaan scheiden komt er zo veel op ons af

Soms zijn de relatieproblemen zo groot, dat een echtscheiding onvermijdelijk is. Tijdens de scheiding moet er op veel vragen een passend antwoord worden gevonden en dat is niet makkelijk. Vaak gaat het om praktische zaken, maar emoties spelen een grote rol. Als de scheiding een feit is, moeten jullie op zoek naar een nieuw evenwicht. Zeker als er kinderen in het spel zijn. Kun je bij dit alles wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op met relatiecoach Margreet Breman. Zij zal er alles aan doen om jullie hier op de best mogelijke manier doorheen te slaan.  

Maak je har(d)t voor je relatie

Ben je op zoek naar tips voor een gezonde relatie? Wil je jullie relatieproblemen overwinnen? Of heb je vragen over je scheiding? Met relatiecoach Margreet Breman biedt de gemeente alle inwoners van Zwartewaterland kosteloos een luisterend oor. “Je kunt je verhaal in alle vertrouwelijkheid met mij delen. Vanuit mijn specifieke kennis en vaardigheden weet ik relaties te verbeteren en partners dichterbij elkaar te brengen. Ik denk mee, geef tips en leg waar nodig en gewenst contact met andere hulpverleners. Bel of mail mij gerust en maak je ook har(d)t voor je relatie.”

Contactgegevens relatiecoach

Maak je har(d)t voor je relatie en neem contact op via bremanmargreet@gmail.com of 06-25154148. U stemt met Margreet af waar u met haar afspreekt. Dit kan in het gemeentehuis in Hasselt, het gebouw aan de Jan van Arkelstraat 5 in Genemuiden of bij u thuis.