Leefstijl Interventie!

Bij Goedzorg werken aan een gezonde leefstijl door de Gecombineerde Leefstijlinterventie!

Met een GLI werken volwassenen aan gezonde voeding, gezond bewegen en het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Het belangrijkste doel is overgewicht te verminderen. Alleen volwassenen met overgewicht en een extra risicofactor, en volwassenen met obesitas kunnen deelnemen aan de GLI. Centraal in het programma staat het bevorderen van een duurzame gedragsverandering naar een gezonde leefstijl.

Programma

Deelname aan het programma duurt twee jaar en bestaat uit de deelprogramma’s ‘voeding’, ‘bewegen’ en ‘gedragsbehoud’. Het programma omvat zowel individuele afspraken als groepsbijeenkomsten. Deelnemers (maximaal 12) worden begeleid naar lokaal beweegaanbod en ondersteund door terugkommomenten.

Tijdens de groepsbijeenkomsten krijgt u informatie over gezonde voeding, sport en bewegen, slaap en ontspanning. Er kunnen ervaringen worden gedeeld en we praten samen over het gekozen onderwerp. Daarnaast wordt ook gesport tijdens de bijeenkomsten. Dit vindt plaats in of voor het gebouw van Goedzorg Fysiotherapie in IJsselmuiden. Kom dus in sportkleding en kleedt u in laagjes, zodat u erop voorbereid bent naar buiten te gaan. We verzamelen vooraf in de wachtkamer waar u de anderhalve meter afstand in acht neemt. Het dragen van een mondmasker in het gezondheidscentrum is verplicht.

We volgen het programma ‘Slimmer’. Meer informatie hierover vindt u op de website: www.nogslimmer.nl .

 

Aanmelding

U bent op advies van uw huisarts of praktijkondersteuner aangemeld voor de GLI. We hebben een officiële verwijzing van uw huisarts nodig voor deelname aan het programma.

Bij interesse:

mail of bel voor meer informatie naar:       info@goedzorgfysiotherapie.nl       I      038 - 3311350

 

Contact

Downloads

Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden