Zuster Jansen Thuiszorg

Logo Zuster Jansen

Particuliere thuiszorg Zwartewaterland

Ontvangt u particuliere thuiszorg in Zwartewaterland van Zuster Jansen, dan kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs voorkomen. Voor veel zorgvragers en hun naasten is dat een prettige gedachte. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere terecht voor 24-uurs zorg en terminale thuiszorg, maar bijvoorbeeld ook voor nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Met welke zorgvraag u ook bij ons aanklopt, wij bieden altijd een passende oplossing. Omdat we met kleine en vaste zorgteams werken, bouwt u al snel een band op met de mensen die voor u komen zorgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw situatie, of wilt u onze hulp direct inschakelen? Bel dan met onze zorgcoördinator via het nummer 020 - 63 66 837.

24-uurs zorg Zwartewaterland

Kunt u door de ziekte van Alzheimer steeds minder goed zelfstandig functioneren in huis? Verhuizen naar een zorginstelling kán een oplossing zijn, maar veel mensen hopen in dit soort situaties toch zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Met de 24-uurs zorg in Zwartewaterland door Zuster Jansen kan dat. Wij bieden professionele zorg, zo lang en zo veel als u dat wilt. 24-uurs zorg in Zwartewaterland houdt in dat u door ervaren, toegeweide zorgverleners wordt verzorgd en verpleegd.

Neem vrijblijven contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.
Telefoonnummer: 020 - 63 66 837.

Klik hier voor meer informatie op onze website.